南亚运动会
南亚运动会(South Asian Games),是南亚地区综合性运动会,两年一度。

首届南亚运动会于1984年于尼泊尔的加德满都举行。

新闻
10.02.2010
Regional powerhouse India romped away at the top of the medals table for the 11th South Asian Games, which closed in Dhaka, Bangladesh, on Tuesday. India won 90 of the 158 gold med

09.02.2010
Magnificent fireworks painted the Dhaka sky with an array of colours to mark the spectacular closing ceremony of the 11th South Asian Games at the Bangabandh National Stadium on Tu

选择其他运动会
  所有运动会

亚洲运动会组委会

亚洲运动会组委会是与其国家奥委会和承办城市共同负责亚洲运动会的组织工作

远东运动会

远东运动会,原名为“远东奥林匹克运动会”,也曾经是一个综合性的体育运动会,被广泛认为是亚运会的前身。


亚洲标识

体育运动最为重要的一部分就是其官方标识,具体包括官方图标、吉祥物和宣传口号。这有助于增进运动会友谊、欢乐,以及在未来带回所有快乐回忆。